JavaScript Menu Powered by WebActiv
Abonare newsletter:
Produse » Ma joc si invat

Diverta comercializeaza peste 3.000 de produse scolare, cuprinzand: caiete si coperti, penare si ghiozdane, articole din hartie, harti si globuri, articole pentru desen si modelare, creioane colorate si cerate, instrumente de scris pentru scoala.

Instrumentele de scris sunt bine reprezentate in aceasta categorie de branduri de renume la nivel inter-national precum: Stabilo, Watermann, Disney si Barbie.

Colectiile de fashion se extind si pentru categoria scolari si sunt expuse in zona Ma joc si invat in Diverta sunt comercializate 7 colectii fashion pentru scolari si prescolari cum ar fi: Iam, Maskot Famili (Clairefontaine), Diddl, Tuti Cuti, Trudi si Little Wingels (Nici).

[Detalii..]

Jucariile sunt o gama in dezvoltare in Diverta cu peste 4.000 de articole in momentul de fata.

Diverta ofera o gama variata de produse destinate atat fetitelor si baieteilor, cat si bebelusilor, alaturi de jocuri creativ-educative. in magazinele noastre se regasesc aproximativ 200 de branduri, printre care: Tomy UK, Lego, Playmobil, Barbie, Webkinz, Fisher Price, Ben 10, Geomag, Zapf, National Georgraphic, Hot Weels, WOW, Chicco, Jumbo, Scooby Doo, Hello Kitti si altele.

[Detalii..]

Aceasta gama cuprinde peste 7.500 de titluri din categorii diferite precum: carte in limba romana si engleza, enciclopedii pentru copii, culegeri si literatura pentru scolari.

Diverta impinge imaginatia copiilor si mai departe prin prezentarea cartilor in forme inovative precum: carti 3D, carti audio, carti interactive, creativ-educative si tip puzzle.

[Detalii..]

Aceasta categorie este si ea in crestere in magazinele Diverta si cuprinde in momentul de fata peste 500 titluri. Media dedicata copiilor cuprinde filme si desene animate cu cele mai indragite personaje printre care: Disney, Looney Tunes, Barbie, Tom si Jerry si Scooby Doo si multi altii.

Prin gama de media, Diverta nu adreseaza numai zona de divertisment a copiilor ci si cea educativa facand disponibile produse media interactive care sporesc atractivitatea procesului de invatare. Printre aceste produse se enumera: lectii interactive de limba romana si limba engleza, povesti si muzica pentru copii.

[Detalii..]

Aceasta grupa de produse aflata la granita dintre joc si scoala contine peste 350 de produse reprezentate de branduri precum: Disney, Home Decor Line, Fun Arena, Crayola, Herma, Magcliks, Quercetti, Beodos, SES Creative, PBS, Kores, Tactic, Barbie, Ravensburger, Morocolor, Carioca, Flair.

Seturile fun s-au extins cu 100 de noi articole care pun la incercare indemanarea si creativitatea copiilor.

[Detalii..]

copyright 2007

Activ CMS
  Web design